isoleren met een betrouwbare partner

isoleren met een betrouwbare partner? check!

Heb je isolatieplannen? Dan ben je natuurlijk op zoek naar een degelijke isolatie-expert. Een goede isolatiepartner moet met hoogwaardige materialen werken, een correcte prijs garanderen, luisteren naar je wensen en je een uitstekende service bieden. Isolteam belooft je dit allemaal en zoveel meer. 

onze samenwerkingen met onafhankelijke organisaties

Het ultieme bewijs van onze kwaliteit? Het vertrouwen van anderen. Zo hebben we een partnership lopen met verschillende organisaties die focussen op duurzame energie. Zij waarderen onze professionaliteit, kennis en ervaring en bevelen die aan heel wat particulieren aan.

  • Energent is een coöperatie om burgers samen te brengen die streven naar een duurzame en klimaatvriendelijke samenleving.
  • BENOregio Kempen is een Kempense burgercoöperatie die zich focust op energiebesparing bij bestaande woningen, door onder andere de uitvoering van spouwmuurisolatie op te volgen.
  • IMPACT VZW is een sociale innovator die zich richt op maatschappelijke uitdagingen zoals energietransitie en wil energiebesparing en hernieuwbare energie boosten.
  • IGEAN is een partner voor alle gemeenten van het arrondissement Antwerpen en helpt de besturen om projecten te realiseren. Daarbij is hun doel ‘samen beter’ en willen ze met hun hulp een betere leefomgeving verwezenlijken.
isoleren met isolteam

Aan de hand van een groepsaankoop maken deze organisaties geïnteresseerden warm om hun woning te isoleren. Hierbij vertrouwen ze op Isolteam als hun isolatiepartner. Maar wat maakt ons de beste partner volgens hen? We leveren altijd perfecte kwaliteit en gaan gestructureerd en helder te werk. Ook onze uitgebreide kennis en de vele isolatietoepassingen die we aanbieden, zijn een grote troef. Ze weten dat ze op ons kunnen rekenen voor een vlotte opvolging van elk project, in 5 duidelijke stappen.

waarom zijn we ook jouw ideale isolatiepartner?

  • Expertise. Met meer dan 50 jaar ervaring en 80 medewerkers is geen enkele uitdaging ons te groot. Wij zetten onze kennis en vaardigheden maximaal in om jouw isolatieproject succesvol te realiseren. En daarbij zijn we kritisch, nauwgezet en proactief op alle vlakken. Alleen zo kunnen we je perfectie verzekeren.
  • Betrouwbaar. Wij sluiten nooit een compromis over kwaliteit en communiceren volledig transparant met je. Maar dat is niet alles: we leveren ook steeds op tijd en bieden je een correcte prijs. Dat zijn de levenslange beloftes die we je maken.
  • Slimme oplossingen. Een betere leefomgeving voor je creëren, dat is ons doel. Daarom blijven we continu innoveren. Zo breiden we onze kennis voortdurend uit en zoeken we voor jou naar de beste oplossing. Voor jou gaan we elke dag dat stapje verder.
  • 100% tevredenheid. Daarvoor doen we het. Want jouw project verdient perfectie. We bundelen onze krachten en geven ons helemaal voor service en comfort. Wij zijn pas tevreden wanneer jij dat ook bent.

ben je overtuigd van onze troeven als jouw isolatiepartner?

Aarzel dan niet om ons te contacteren. Onze isolatiespecialisten staan voor je klaar.